Tradicija

Tradicija in razvoj

Smo družinsko podjetje, ki temelji na trdnih družinskih vrednotah in usmerjenim fokusom v perfekcijo.

Podjetje Orodjarna Imenšek, d. o. o. je zanesljiv in strokoven partner na področju proizvodnje orodij ter komponent za avtomobilsko industrijo. Začetki podjetja segajo v leto 1992 in vse do danes se vodstvo in zaposleni nenehno učimo, spremljamo novitete na področju strojne obdelave, CAD-CAM opreme in si sami šolamo mlad kader – našo prihodnost. Danes nas odlikuje visok standard kakovosti proizvodov in storitev, ki ga vsako leto potrjuje s certifikatom ISO 9001:2015, avstrijskega presojevalca TÜV AUSTRIA. Področje usmerjenosti že vrsto let predstavlja nemška avtomobilska industrija.

Zakaj sodelovati z nami?

Ker smo družinsko podjetje, se zavedamo pomembnosti naših temeljev, ki jih predstavljajo kvalitetni visoko usposobljeni kadri, v katere nenehno vlagamo. Neprestano stremimo k napredku ter posodabljanju strojne in programske opreme. S stabilnim tehnološkim razvojem pa izdelujemo proizvode najvišjega standarda in zagotavljamo kakovostne storitve.

Pomemben gradnik podjetja predstavlja usmerjenost v individualne potrebe in želje naših poslovnih partnerjev ter snovanje kvalitetnih dolgoletnih odnosov. Obvladovanje tujih jezikov pa nam omogoča nemoteno komunikacijo s tujimi partnerji.

Z bogatimi inženirskimi znanji in izkušnjami zadostimo željam in zahtevam naših partnerjev ter ob enem poskrbimo za optimizacijo stroškov.