RAZVOJ

Osnova za dobro in funkcionalno izdelano orodje je kvalitetna in strokovno napravljena konstrukcija, zato smo v fazi razvoja orodja usmerjeni v iskanje tehnično najboljših rešitev. Tesno sodelovanje s strankami je pomembno in se razvije že pri izdelavi metodologije, pri kateri se usklajuje želje, potrebe in zahteve za končni izdelek. Pomemben segment je optimirana poraba pločevine, kjer iščemo optimalno stroškovno rešitev in pri tem izkoristimo vse potenciale sodobnih tehnologij.  

PROIZVODNJA

Naši izdelki so kvalitetno izdelana in optimirana orodja, ki jih spremlja »plava slika orodja« in merilni protokol izdelkov iz orodja.

Skupaj s kupcem naredimo prevzem orodja na naših prešah kot tudi na serijski preši pri kupcu. Prav tako lahko kupcu po potrebi na naši preši izdelamo predserijske komade. 

IZDELEK

Razvijamo vrhunske proizvode in nudimo celostno strokovno podporo pri iskanju optimalnih tehničnih rešitev. Za svoje izdelke smo prejeli vrsto nagrad in priznanj priznanih svetovnih proizvajalcev.

Naša poslovna strategija temelji na tesnem sodelovanju s poslovnimi partnerji v vseh fazah razvoja

Samo z vrhunsko opremo in bogatim inženirskim znanjem lahko zadostimo željam najzahtevnejših naročnikov ter ob enem poskrbimo za optimizacijo stroškov.