RAZVOJ

Osnova za dobro in funkcionalno izdelano orodje je kvalitetna in strokovno napravljena konstrukcija, zato smo v fazi razvoja orodja usmerjeni v iskanje tehnično najboljših rešitev. Tesno sodelovanje s strankami je pomembno in se razvije že pri izdelavi metodologije, pri kateri se usklajuje želje, potrebe in zahteve za končni izdelek. Pomemben segment je optimirana poraba pločevine, kjer iščemo optimalno stroškovno rešitev in pri tem izkoristimo vse potenciale sodobnih tehnologij.  

PROIZVODNJA

Kot v konstrukciji, imamo tudi v programerski ekipi vrhunske kadre, ki programirajo z vrhunskimi programskimi jeziki, katere nenehno posodabljamo.

S kvalitetnim kadrom v proizvodnji, vrhunsko strojno opremo in kvalitetno logistiko lahko izdelamo in preizkusimo orodja do skupne teže 40 t in več.

IZDELEK

Naši izdelki so kvalitetno izdelana in optimirana orodja, katera spremlja "plava slika orodja" in merilni protokol izdelkov iz orodja. 

Skupaj s kupcem naredimo prevzem orodja na naših prešah, kot tudi na serijski preši pri kupcu. Prav tako pa lahko kupcu po potrebi na naši preši izdelamo pred serijske komade. 

Naša poslovna strategija temelji na tesnem sodelovanju s poslovnimi partnerji v vseh fazah razvoja

Samo z vrhunsko opremo in bogatim inženirskim znanjem lahko zadostimo željam najzahtevnejših naročnikov ter ob enem poskrbimo za optimizacijo stroškov.